Niels Nuiver

Leidsche Rijn, Centrum

Op mijn elfde ben ik begonnen met drumlessen en al snel wist ik dat ik verder wilde in de muziek.

In 2013 studeerde ik af als drummer aan de Rockacademie in Tilburg en sindsdien werk ik als (sessie)muzikant,  DJ, producer en docent. In de afgelopen jaren werkte ik met diverse bands, artiesten en producties. (oa Postmen, Birgit Schuurman, Jules Deelder)

Tijdens mijn studie drums maakte ik ook al hiphopbeats en ging ik draaien als DJ. Op die manier kwam ik in aanraking met veel verschillende muziek en ging ik muziek op verschillende manieren benaderen. Mijn drumspel werd beïnvloed door de muziek die ik als DJ draaide en mijn producties werden anders omdat ik er ‘live’ elementen in ging gebruiken.

Na mijn studie ben ik me verder gaan ontwikkelen als producer en heb ik me verdiept in  productietechnieken in diverse stijlen. Momenteel heb ik mijn eigen studio waar ik muziek schrijf, opneem en produceer.

In de lessen leer ik je hoe je zelf (elektronische) muziek kan maken en/of kan opnemen. Allerlei onderwerpen die met produceren te maken hebben komen voorbij. Je leert over o.a. drums programmeren, baslijnen, synthesizers, effecten en mixen. Je hoeft nog geen instrument te kunnen spelen om te beginnen met de lessen, maar als je al wel een instrument speelt, kan je dat natuurlijk gebruiken in je eigen nummer.

Wil je beginnen met produceren? Ik verzorg een cursus Muziekproductie van 8 lessen (maandagen in Leidsche Rijn, dinsdagen aan het Domplein). De les is geschikt voor jongeren vanaf 10 jaar.

Daarnaast verzorg ik op dinsdag en woensdag drumlessen op het Domplein.

Heb je al wat ervaring met produceren? Stuur een bericht en we zoeken de beste lesvorm.

KOM muziekproductie SPELEN BIJ DUMS

Bij DUMS zijn er verschillende lessen op instrumentaal gebied mogelijk. Onze jaarcursussen bestaan uit 40 weken; 36 reguliere lessen. 2 projectweken en 2 optredens. Klik op de onderstaande les van je keuze om je aan te melden. (Bij Speelklas leen je voor de duur van je 1e cursus voor 10 weken gratis je instrument van DUMS). Wil je liever alleen samenspelen of een verdiepende workshop volgen kijk
dan onder aan deze pagina voor de mogelijkheden.Ben je een kind tot 12 jaar kijk dan op onze K!DS pagina voor de oriëntatiecursussen.

Les Lesduur Weken Soort € Prijs
muziekproductie op maat op maat privéles n.o.t.k.AANMELDEN

DUMS is verplicht 21% BTW te rekenen over bovenstaande cursusgelden voor cursisten vanaf 21 jaar

Vind je samenspel:

 

workshops

Cursus Muziekproductie

band

ensemble

orkest